10% korting

Nuttige informatie

Huurt u voor het eerst een huisje op Vlie, dan is het verstandig de onderstaande informatie goed door te lezen. Mocht u toch nog met vragen zitten neem dan gerust contact met ons op via info@huisjeopvlie.nl.

Huisarts

Dr Deen is met pensioen, de huidige huisartsen dokter Ferry en dokter Saar zijn te bereiken op het adres:  

Molenglop 6
8899 AZ Vlieland

Tel  0562-451307.

Aankomst/Sleutels

Bij aankomst bij de huizen Duinzicht is de voordeur open en zit de sleutel van uw huisje in de toegangsdeur van het huisje. Bij aankomst bij Boszicht of Zeezicht is de terrasdeur aan de achterzijde van het huisje open. 

Eindschoonmaak

De stress van de eindschoonmaak was vroeger een vast onderdeel van een huisje op vlie huren, voor de een was het schoon en voor de ander niet, die discussie behoort tot het verleden en de stress daarvan ook.

Linnenservice

U kunt uw eigen linnengoed meenemen maar kunt ook huren bij de vlielandse linnenservice

Fietsen huren

U kunt uw fietst meenemen naar het eiland maar ook een fiets huren bij;

Fietsverhuur:

www.fietsverhuur-frisia.nl

www.janvanvlieland.nl

Boodschappen

Als u ruim van te voren de boodschappenlijst doorgeeft aan de supermarkt dan staan de boodschappen bij aankomst klaar bij het huisje. U kunt Uw boodschappen in het dorp doen en laten bezorgen bij het huisje.

Openhaard

In de huisjes zijn houtkachels aanwezig, gezellig voor de haard!

Leuke activiteiten

Voor leuke activiteiten op Vlieland kunt u hier klikken. 

Reserveren

Leuk dat u bij ons een huisje wilt reserveren! Maak uw keuze voor welk huisje u een reservering wilt plaatsen. Voor meer informatie over onze huisjes kunt u mailen naar info@huisjeopvlie.nl.