10% korting

WELKOM BIJ

Duinzicht 1

Een heerlijk huisje in de duinen op Vlieland

Duinzicht 1 & 2 bestaat uit twee afzonderlijk te huren helften, en is daarmee ideaal voor grotere groepen of families. Het zijn twee volledig op zichzelf staande helften met in ieder deel een keuken, een haard een badkamer en twee wc’s.

Een sfeervol huis 2

Huis Duinzicht 1 is een acht persoons huis, gelegen op de Ankerplaats nabij het bos en het strand. Bij binnenkomst komt u in de gezamenlijke hal alwaar de wasmachine en de wasdroger staan. De linker deur geeft toegang tot huis Duinzicht 1. Via het halletje waar u ook de toilet kunt vinden, komt u in de woonkamer / keuken. Het huis heeft drie slaapkamers op de 1e verdieping en één slaapkamer op de zolder verdieping. De badkamer met ligbad, toilet en douche is op de 1e etage. De woonkamer is ingericht met sfeervol meubilair, fijne audio en video apparatuur en een houtkachel. In het gehele huis is WIFI aanwezig. In het hoogseizoen en in de schoolvakanties verhuren wijste huis alleen per week. Voor eventuele verdere vragen kunt u contact opnemen met  info@huisjeopvlie.nl.

 

Veelgestelde vragen

Zijn huisdieren toegestaan?

In overleg mogen er huisdieren meegenomen worden, dit levert wel wat extra schoonmaakkosten op (in overleg met de beheerder).

Is er WiFi aanwezig?

We hebben WIFI ofwel draadloos internet. Login code krijgt U via de beheerder (u krijgt de code ook opgestuurd bij het huurcontract).

Is er een TV aanwezig?

De flatscreens zijn voorzijn van DVD spelers en USB ingangen.

Is de eindschoonmaak verplicht?

De eindschoonmaak is verplicht en zit inbegrepen in de huurprijs, dit om discussie te voorkomen.

Is er een openhaard?

In Duinzicht staan twee haarden en er is voldoende haardhout aanwezig.

Is er een koffieapparaat?

 Naast de aanwezige filterkoffieapparaten staan er ook twee nespresso apparaten, we hebben er wat cups liggen. Zelf via internet bestellen of meenemen kan natuurlijk ook. www.nespresso.com

Galerij

Video

Andere huisjes

Reserveren

Leuk dat u bij ons een huisje wilt reserveren! Maak uw keuze voor welk huisje u een reservering wilt plaatsen. Voor meer informatie over onze huisjes kunt u mailen naar info@huisjeopvlie.nl.