10% korting

WELKOM BIJ

Bos & Zeezicht

Een heerlijk huis in de duinen op Vlieland

Bos & Zeezicht bestaat uit twee afzonderlijk te huren helften, en is daarmee ideaal voor grotere groepen of families. Het zijn twee volledig op zichzelf staande helften met in ieder deel een keuken, een houtkachel en twee badkamers en twee wc’s. 

De perfecte plek voor het hele gezin

Boszicht en Zeezicht zijn vanwege hun ligging ideaal voor gezinnen met kleine kinderen. Het bos aan de achterkant is altijd een feest voor kinderen. 

Knus en gezellig

De huizen Boszicht en Zeezicht zijn gezellig ingericht en van alle gemakken voorzien. Ondanks dat de huizen niet groot zijn, zijn wij er van overtuigd dat u in deze huizen een heerlijk verblijf zult hebben.

De terrassen aan de achterkant van het huisje grenzen aan elkaar en zijn gescheiden met een schutting. Het kan zijn dat u uw buren kunt horen. De terrassen zijn voorzien van een picknick tafel en gemakkelijke stoelen.

Om een indruk te krijgen van de huizen Boszicht en Zeezicht kunt u kijken in de fotogalerij 

 

Veelgestelde vragen

Zijn huisdieren toegestaan?

In overleg mogen er huisdieren meegenomen worden, dit levert wel wat extra schoonmaakkosten op (in overleg met de beheerder).

Is er WiFi aanwezig?

We hebben WIFI ofwel draadloos internet. Login code krijgt U via de beheerder (u krijgt de code ook opgestuurd bij het huurcontract).

Is er een TV aanwezig?

De flatscreens zijn voorzijn van DVD spelers en USB ingangen.

Is de eindschoonmaak verplicht?

De eindschoonmaak is verplicht, dit om discussie te voorkomen.

Is er een openhaard?

In Bos en Zeezicht staan twee haarden en er is voldoende haardhout aanwezig.

Is er een koffieapparaat?

 Naast de aanwezige filterkoffieapparaten staan er ook twee nespresso apparaten, we hebben er wat cups liggen. Zelf via internet bestellen of meenemen kan natuurlijk ook. www.nespresso.com

Galerij

Boszicht

Zeezicht

Video

Reserveren

Leuk dat u bij ons een huisje wilt reserveren! Maak uw keuze voor welk huisje u een reservering wilt plaatsen. Voor meer informatie over onze huisjes kunt u mailen naar info@huisjeopvlie.nl.