WELKOM BIJ

Bos & Zeezicht

Een heerlijk huis in de duinen op Vlieland

Bos & Zeezicht bestaat uit twee afzonderlijk te huren helften, en is daarmee ideaal voor grotere groepen of families. Het zijn twee volledig op zichzelf staande helften (met in ieder deel een keuken, een haard en twee badkamers en twee wc’s). Op het terras ligt haardhout klaar voor de openhaard.

De perfecte plek voor het hele gezin

Bos en Zeezicht wordt jaarlijks opgeknapt en geschilderd en is ideaal voor gezinnen met kleine kinderen. De oppervlakte per huisje is 40 m2 per verdieping dus in totaal 80 m2 per huisje, geen hele grote villa maar erg gezellig. Het bos aan de achterkant is altijd een feest voor kinderen.

Knus en gezellig

De terrassen aan de achterkant van het huisje grenzen aan elkaar, er staat een laag muurtje tussen je zult de buren horen en zien als ze op het terras zitten.

Bos en Zeezicht is gezellig, van alle gemakken voorzien, lekker bij de haard, geen hele grote villa. De ruimte in het huisje is voor Vlielandse begrippen prima, vergeleken met huizen aan de wal beperkt. Houd hier rekening mee! een volle achtpersoons bezetting van zeezicht kan, echter het is wel behoorlijk krap.

Veelgestelde vragen

Zijn huisdieren toegestaan?

In overleg mogen er huisdieren meegenomen worden, dit levert wel wat extra schoonmaakkosten op (in overleg met de beheerder).

Is er WiFi aanwezig?

We hebben WIFI ofwel draadloos internet. Login code krijgt U via de beheerder (u krijgt de code ook opgestuurd bij het huurcontract).

Is er een TV aanwezig?

De flatscreens zijn voorzijn van DVD spelers en USB ingangen.

Is de eindschoonmaak verplicht?

De eindschoonmaak is verplicht, dit om discussie te voorkomen.

Is er een openhaard?

In Bos en Zeezicht staan twee haarden en er is voldoende haardhout aanwezig.

Is er een koffieapparaat?

 Naast de aanwezige filterkoffieapparaten staan er ook twee nespresso apparaten, we hebben er wat cups liggen. Zelf via internet bestellen of meenemen kan natuurlijk ook. www.nespresso.com

Gallerij

Boszicht

Zeezicht

Video

Reserveren

Leuk dat u bij ons een huisje wilt reserveren! Maak uw keuze voor welk huisje u een reservering wilt plaatsen. U wordt daarbij doorverwezen naar de website van op-vlieland.nl. Voor meer informatie over onze huisjes kunt u mailen naar info@huisjeopvlie.nl.