10% korting

Ontdek de natuur op Vlieland
Zie de wadden vanaf het water
Ruimte voor het hele gezin
Een plek voor rust en ruimte
Een plek voor rust en ruimte
Een plek voor rust en ruimte

Welkom bij huisje op vlie

Welkom op de site van Huisjeopvlie.nl. Huisje op Vlie verhuurt op het mooie waddeneiland Vlieland vier vakantiehuizen. De huizen liggen op de Ankerplaats, een van de mooiste plekken van het eiland, in de duinen, tussen strand en bos. De huizen Duinzicht 1en Duinzicht 2 liggen tegen de rand van het park in het duin en de huizen Boszicht en Zeezicht liggen tegen de rand van het bos.

Op deze site geven wij u een indruk van de huizen en kunt u uw vakantie in een van de huizen plannen. Voor eventuele vragen kunt u mailen naar  info@huisjeopvlie.nl. Ook de  beschikbaarheid staat hier op de site maar kan ook bekeken worden op onderstaande link.

Personen vanaf 12 jaar
Kinderen van 4 tot 12 jaar
Kinderen tot 4 jaar

Informatie opvragen

Heb je vragen of wil je meer informatie? Vul dan het contactformulier in en we zullen zo snel mogelijk reageren!

Een plek die je niet snel vergeet

Omdat de  huisjes op Vlieland niet groter mogen zijn dan 85 m2 zijn de huizen beperkt in hoogte en volume. De afzonderlijke helften van Boszicht en Zeezicht zijn geschikt voor 6 en  8 personen, we willen benadrukken dat bij maximale bezetting de ruimte beperkt is. Duinzicht 1 en Duinzicht 2 zijn wat ruimer en beiden voor 8 personen geschikt, echter ook niet heel groot dus hou daar rekening mee. Omdat bij beide huizen de terrassen direct naast elkaar liggen en gescheiden zijn door een schutting, is het mogelijk dat u uw buren kunt horen.

2 sfeervolle huisjes op Vlieland

Duinzicht 1 en Duinzicht 2 en Boszicht & Zeezicht zijn beiden twee onder een kap huizen, die apart maar ook samen gehuurd kunnen worden. In het hoogseizoen en in de schoolvakanties verhuren we alleen per week.  Ieder seizoen heeft op Vlie zijn charme en de huizen zijn een heerlijke plek om in elk seizoen even bij te komen.

Het weer op Vlieland is aanmerkelijk beter dan aan de wal maar het kan flink waaien en regenen, daarom hebben we de huisjes zo gezellig mogelijk gemaakt en voorzien van fijne audio en video apparatuur, WIFI en houtkachel.

De huisjes

Voor beschikbaarheid  kunt u op de site kijken en mocht u vragen hebben kunt u een mailtje sturen naar info@huisjeopvlie.nl.

Reserveren

Leuk dat u bij ons een huisje wilt reserveren! Maak uw keuze voor welk huisje u een reservering wilt plaatsen. Voor meer informatie over onze huisjes kunt u mailen naar info@huisjeopvlie.nl.