Ontdek de natuur op Vlieland
Zie de wadden vanaf het water
Ruimte voor het hele gezin
Een plek voor rust en ruimte
Een plek voor rust en ruimte
Een plek voor rust en ruimte

Welkom

Twee vakantiehuisjes op Vlieland, het mooiste plekje van Nederland. Beide huisjes liggen op de Ankerplaats in de duinen, tussen het strand en het bos. Boeken per mail aan info@huisjeopvlie.nl graag wel even van te voren kijken of de huisjes voor die periode beschikbaar zijn. Bos en zeezicht en Duinzicht worden ieder jaar geschilderd en opgeknapt zodat de huisjes fris en strak blijven. Beschikbaarheid staat hier op de site maar kan ook bekeken worden op:

Een plek die je niet snel vergeet

De huisjes op Vlieland mogen niet groter dan 85 m2 zijn en zijn  beperkt in hoogte en volume. De afzonderlijke helften van bos en zeezicht zijn geschikt voor 6 tot 8 personen, we willen benadrukken dat bij maximale bezetting het krap is. Duinzicht 1 en Duinzicht 2 zijn wat ruimer en beiden voor 8 personen geschikt, echter ook niet heel groot dus hou daar rekening mee. Op het terras hoor je de buren.

2 sfeervolle huisjes op Vlieland

Duinzicht 1 en 2 en Bos & Zeezicht zijn beiden twee onder een kap huisjes, die apart maar ook samen gehuurd kunnen worden. In het hoogseizoen en in de schoolvakanties verhuren we alleen per week, in het laagseizoen ook voor een weekend of midweek. Ieder seizoen heeft op Vlie zijn charme en de huisjes zijn een heerlijke plek om even bij te komen.

Het weer op Vlieland is aanmerkelijk beter dan aan de wal maar het kan flink waaien en regenen, daarom hebben we de huisjes zo gezellig mogelijk gemaakt en voorzien van fijne audio en video apparatuur, WIFI en openhaard. Op de terrassen ligt haardhout

De huisjes

De verhuur wordt al jaren door Johan geregeld, als er iets is weet hij meestal raad. Voor beschikbaarheid kunt u op de site kijken en mocht u vragen hebben u of een mailtje sturen naar info@huisjeopvlie.nl.

Bos & Zeezicht

Bos & Zeezicht bestaat uit twee afzonderlijk te huren helften, en is daarmee ideaal voor grotere groepen of families. Het zijn twee volledig op zichzelf staande helften (met in ieder deel een keuken, een haard en twee badkamers en twee wc’s). Op het terras ligt haardhout klaar voor de openhaard.

Duinzicht 1 & 2

Duinzicht is inmiddels al weer een paar jaar beschikbaar voor verhuur. Een recent gebouwde twee onder eenkap, en dus ook ideaal voor bijvoorbeeld twee gezinnen of grotere families waarbij dan ieder toch zijn eigen privacy heeft met een afgeschermd terras en eigen opgang.

Reserveren

Leuk dat u bij ons een huisje wilt reserveren! Maak uw keuze voor welk huisje u een reservering wilt plaatsen. U wordt daarbij doorverwezen naar de website van op-vlieland.nl. Voor meer informatie over onze huisjes kunt u mailen naar info@huisjeopvlie.nl.