achtergrond.jpg
Huisje op Vlie

Twee vakantiehuisjes op Vlieland, het mooiste plekje van Nederland. Beide huisjes liggen op de Ankerplaats in de duinen, tussen het strand en het bos.

 

Boeken per mail aan johan@huisjeopvlie.nl  graag wel even van te voren kijken of de huisjes voor die periode beschikbaar zijn.

Bos en zeezicht ien Duinzicht worden ieder jaar geschilderd en opgeknapt zodat de huisjes fris en strak blijven. Beschikbaarheid staat hier op de site maar kan ook bekeken worden op:

voor bos en zee zicht:

www.boszicht.ankerplaats.op-vlieland.nl/ en www.zeezicht.ankerplaats.vlie.nl/

en voor Duinzicht op:

www.duinzicht1.vlie.nl/ en www.duinzicht2.vlie.nl/

De 2 huisjes zijn beiden twee onder een kap, die apart maar ook samen gehuurd kunnen worden.  In het hoogseizoen en in de schoolvakanties verhuren we alleen per week, in het laagseizoen ook voor een weekend of midweek. Ieder seizoen heeft op Vlie zn charme en de huisjes zijn een heerlijke plek om even bij te komen.

Het weer op Vlieland is aanmerkelijk beter dan aan de wal maar het kan flink waaien en regenen, daarom hebben we de huisjes zo gezellig mogelijk gemaakt en voorzien van fijne audio en video apparatuur, WIFI en openhaard. Op de terassen ligt haardhout


De huisjes op Vlieland mogen niet groter dan 85 m2 zijn en zijn  beperkt in hoogte en volume. De afzonderlijke helften van bos en zeezicht zijn geschikt voor 6 tot 8 personen, we willen benadrukken dat bij maximale bezetting het krap is. Duinzicht 1 en 2 zijn wat ruimer en beiden voor 8 personen geschikt, echter ook niet heel groot dus hou daar rekening mee. Op het terras hoor je de buren.

Actueel

De verhuur wordt al jaren door Johan geregeld, als er iets is weet hij meeestal raad. Voor beschikbaarheid kunt u op de site kijken en mocht u vragen hebben U kunt even bellen  0646332276 of een mailtje sturen naar johan@huisjeopvlie.nl

Nog een paar actuele fotos bij deze link!