achtergrond.jpg
Huisje op Vlie

Twee vakantiehuisjes op Vlieland, het mooiste plekje van Nederland. Beide huisjes liggen op de Ankerplaats in de duinen, tussen het strand en het bos.

 

Boeken per mail aan j.a.voorthuijzen@gmail.com  graag wel even van te voren kijken of de huisjes voor die periode beschikbaar zijn.

Bos en zeezicht is in 2011 helemaal opgeknapt en gezellig gemaakt, Duinzicht is in het 1ste kwartaal 2012 grondig aangepakt. We proberen de huisjes fris en strak te houden, in 2015 zijn de huisjes weer geschilderd en als nieuw gemaakt en voorzien van nieuw meubilair. Beschikbaarheid staat hier op de site maar kan ook bekeken worden op:

voor bos en zee zicht:

www.boszicht.ankerplaats.op-vlieland.nl/ en www.zeezicht.ankerplaats.vlie.nl/

en voor Duinzicht op:

www.duinzicht1.vlie.nl/ en www.duinzicht2.vlie.nl/

De 2 huisjes zijn beiden twee onder een kap, die apart maar ook samen gehuurd kunnen worden.  In het hoogseizoen en in de schoolvakanties verhuren we alleen per week, in het laagseizoen ook voor een weekend of midweek. Ieder seizoen heeft op Vlie zn charme en de huisjes zijn een heerlijke plek om even bij te komen.

Het weer op Vlieland is aanmerkelijk beter dan aan de wal maar het kan flink waaien en regenen, daarom hebben we de huisjes zo gezellig mogelijk gemaakt en voorzien van fijne audio en video apparatuur, WIFI en openhaard.


De huisjes op Vlieland mogen niet groter dan 85 m2 zijn en zijn  beperkt in hoogte en volume. De afzonderlijke helften van bos en zeezicht zijn geschikt voor 6 tot 8 personen, we willen benadrukken dat bij maximale bezetting het krap is. Duinzicht 1 en 2 zijn wat ruimer en beiden voor 8 personen geschikt, echter ook niet heel groot dus hou daar rekening mee. Op het terras hoor je de buren.

Actueel

Beide huisjes zijn in 2015 weer helemaal opgeknapt en voorzien van nieuw meubilair, de verhuur wordt door Johan geregeld. Er zijn net nog wat weken vrijgekomen ivm verhuizing van vast huurder die naar china verhuist. U kunt even bellen voor beschikbaarheid vragen 0646332276 of een mailtje sturen naar j.a.voorthuijzen@gmail.com.

Nog een paar actuele fotos bij deze link!