achtergrond.jpg
Bos & Zeezicht

Bos en Zeezicht een heerlijk huis in de duinen op vlieland.

Het huisje bestaat uit twee afzonderlijk te huren helften, en is daarmee ideeal voor grotere groepen of families.

 

Het huisje is een twee onder een kap met een gedeelde voordeur en daarmee ideaal voor bijv vrienden of familie. Het zijn twee volledig opzichzelf staande helften (met in ieder deel een keuken, een haard en twee badkamers en twee wc's). Op het terras ligt haardhout klaar voor de openhaard.

Het huisje is opgeknapt maar het blijft een klein vakantiehuisje, ideaal voor gezinnen met kleine kinderen. De oppervlakte per huisje is 40 m2 per verdieping dus in totaal 80 m2 per huisje, geen hele grote villa maar erg gezellig. Het bos aan de achterkant is altijd een feest voor kinderen.

De terassen aan de achterkant van het huisje grenzen aan elkaar, er staat een laag muurtje tussen je zult de buren horen en zien als ze op het terras zitten.

Bos en zeezicht is gezellig, van alle gemakken voorzien, lekker bij de haard, geen hele grote villa. De ruimte in het huisje is voor vlielandse begrippen prima, vergeleken met huizen aan de wal beperkt. Houd hier rekening mee! een volle achtpersoons bezetting van zeezicht kan, echter het is wel behoorlijk krap.

In overleg mogen er huisdieren meegenomen worden, dit levert wel wat extra schoonmaakkosten op (even met Johan overleggen).

In Bos en Zeezicht staan twee haarden en er is voldoende haardhout aanwezig. Naast de aanwezige filterkoffieapparaten staan er ook twee nespresso apparaten, we hebben er wat cups liggen. Zelf via internet bestellen of meenemen kan natuurlijk ook. www.nespresso.com

De flatscreens zijn voorzijn van DVD spelers en USB ingangen.

We hebben WIFI ofwel draadloos internet. Login code krijgt U via Johan (u krijgt de code ook opgestuurd bij het huurcontract).

De eindschoonmaak is verplicht, dit om discussie te voorkomen.

 

voor degenen die geen flash kunnen bekijken:


 

 

Bos en Zeezicht Vlieland

Bos en Zeezicht Vlieland
ankerplaats 26, 8899ka vlieland -
19 mrt. 2010 van Bos en Zee Zicht Vlieland
bos en zee zicht, ankerplaats vlieland